5 Vite Kam Qene E Martuar Me Nje Fshatar Dhe Ajo Qe Me Beri Nuk Ma Beri Kurr Askush.


Nje kosovare me prejardhje nga Prishtina deshiron te gjej nje xhen.telmen dhe shprehet: jom 33 vjeqe 5 vite isha e martuar me nji katu nd.ar/tash jam nda.r dhe e lumtur por jo e komp.letuar dua ta pr.ovoj serish martes me nji burr shqi.ptar por jo fana tik dhe xh.el.z dua te shijoj

jeten te shkoj ne fitnes ,deti te dal me shoqe dhe jo vetem te rijne shtepij qe te pres kur do vjen ai nga puna ska lidh.je se nga je kryesorja te kuptojsh