A do marrë masa produksioni? Banorët bëhen të gjithë bashkë dhe bullizojnë rëndë Luizin(Video)


Në videot e publikuara nga fanpage-t e Luizit shihet se banorët tallin Luizin dhe qeshin me të madhe.Ronaldo: Je luan Luiz, je luan, më fal të preka? Ti je luan. Meriton të fitosh.

Tea: Fiks si ai Luani i kopshtit zoologjik i Fierit. Nuk po e ofendoj, po e përshkruaj. Dea: E di sa mirë ke bërë që gënjeve Ronaldo: As aktorët s’do e bënin dot këtë që bëre ti apo jo Olta? Olta: Joo, u përpoqëm po s’ja dolëm dot

Ronaldo: Aktorët vuajnë për të nxjerrë lot, por ai i nxorri.Olta: I nxorri lehtë fare, pa punuar! Ronaldo: Ti je më i miri! Efi: Jo është më i keqi se ai që është më i keq duhet të rrijë këtu o budalla. Ngatërrove skenarin.

Pamjet e transmetuara kanë shokuar jo pak publikun, të cilët kanë shpërthyer me komente në faqen zyrtare të “Big Brother”. Pak më parë banorëve u ka ardhur dhe një zarf i zi.