Aksi dent në aksin Lezhë-Shkodër/ “Audi” përpla set me kamionçinën, dy të pla gosur nisen me ur gjencë


Një aksi dent ka ndodhur në Balldre pranë vendit të quajtur “Ura e Muratit” në aksin rrugor Lezhë-Shkodër.

Një automjet tip “Audi” është përpl asur me një kamionçinë duke lënë të pla gosur dy persona të vilët janë nisur me urgje ncë drejt spitalit.

I pl agosur është transportuar për në spitalin e Lezhës ku po merr dhe mjekimin e nevojshëm. Ende nuk dihen shkaqet e këtij aksi denti, teksa policia ndodhet në vendin e ngjarjes dhe po he ton për shkaqet e këtij aks identi.