Bleu veturë në varreza shumë lirë, ndërsa sot i vlen 1.5 milion dollarë (Video)


Mekaniku nga British Columbia e Kanadasë, e ka blerë për 400 dollarë një karkasë të veturës Buick të prodhuar në vitin 1964. Në “veturën” që bleu JF Launier, nuk kishte dyer, dritare, motor dhe ishte e ndryshkur. Mirëpo, me 22 mijë orë punë dhe 300.000 dollarë investime, kjo mbeturinë është kthyer në një super-veturë, që po garon në shfaqje të ndryshme me automobila /Pamje mePosht

Kjo veturë me ngjyrë të verdhë, që arrin deri në 150 kilometra në orë, do të dalë në ankand me çmim fillestar prej 1.5 milion dollarëve.