Del Videoja E Mujës: O Ki Me I Korrigju Kufijtë O Ki Me Marrë Asociacionin, Dy Opsione Janë


Deputeti i zëshëm i LVV-së z. Armend Muja, para pak vitesh në një studio televizive të RTK-së kishte treguar se cilat ishin opsionet reale dhe përfundimtare për marrëveshjen finale Kosovë – Serbi. Ai kishte përmend asociacionin me kompetenca ekzekutive si projekt gjerman.

“Në esencë për momentin Kosova i ka tri orientime të trasha, tri opsione, opsioni i parë është status – quo edhe këtu se kemi kërkon me veti, opsioni i dytë është korrektimi i kufijve edhe këtu e kemi SHBA-në si aleat potencial, dhe opsionin e tretë e kemi asociacionin ku e kemi

Bashkimin Evropian ku ka qenë sponzorizues, duhet t’i thuhet shikuesve të juaj, Gjermania ka qenë hartues i qetij asociacioni që po kundërshtohet, na e dijmë që cilado parti politike të jetë në

Kosovë ka me u ballafaqu me të njejtat probleme, o ki me i korrigju kufijtë o ki me marrë asociacionin, o ki me shku me Bashkimin Evropian e Gjermaninë me asociacionin, o ki me shku me SHBA-të që potencialisht po të thotë korrigjimin e kufijve”./Epilogu/

VIDEO: