“Do lu ftoj deri në fund për të”/ Luizi komenton su lmet e banorëve ndaj Kiarës: E panë shumë mirë kush është ajo…


Luizi ka folur ditën e sotme në lidhje me su lmet që i janë bërë gjatë kësaj jave Kiara Titos në shtëpinë e Big Brother, nga banorët e tjerë duke i thënë se ka mbrojtur atë.

“Këta i janë kthyer Kiarës kundra të gjithë, duke e su lmuar se ajo po më mbronte mua. Por e panë shuam mirë kush është Kiara Tito. Jam kaq i lumtur që e kam zgjedhur dhe që do lu ftoj deri në fund për të.”- tha Luizi.