E dhímshme kjo: Shikojeni se çka i ndodh këtij Fermeri Kosovar (Video)


Një fermë e pulave në lagjen “Bajram Curri” në Prizren është përfshirë nga zjarri. Si p asojë e z jarrit, janë d jegur tetë mijë zogj të pulave dhe një pjesë e fermës, shkruan Kosova Post. “Lagjja Bajram Curri, Prizren 04.06.2021-06:50. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se ferma e tij e pulave është përfshirë nga z jarri /Pamje mePosht

Polícia ka bërë me dije se janë duke e h etuar rastin dhe se për ngjarjen është informuar edhe prokurori.