E dhímshme: Vajza jep shpirt në shtëpinë e saj, ishte vetëm 23 vjeç dhe kaq e bukur (FOTO)


Nje 23 vjeçare i ka dhënë f und je tës së saj.

Danielle Brookes kishte dhënë shpirt teksa anash kishte lënë një letër në apartamentin e saj.

Mirëpo ajo dukej kaq e lumtur por në datën 18 maj ajo kishte ditëlindjen.

Nga ana tjetër mësohet se ajo i ka dërguar sms njerkës së saj ku i thoshte se do pergatiste festë duke nisur që nga data 17 maj.