E RË NDË/ Bie zj arr në një qendër, një grua pë son…


Një qendër për të moshuarit në Kavajë është përfshirë nga fl akët ditën e sotme.

Policia bën me dije se si pasojë e fl akëve është dë mtuar lehtë një e moshuar, ndërsa shërbimet zja rrfikëse kanë bërë të mundur shu ar e fl akëve.Dyshohet se zja rri ka rënë aks ident alisht.

Njoftimi i policisë:

Më datë 23.01.2023, dysh ohet se aksi denta lisht ka rënë zj arr në një qendër për të moshuar.

Si pasojë është dëm tuar lehtë një e moshuar që qëndron në këtë qendër.

Zj arri është shuar pas ndërhyrjes së shërbimeve zj ar rfikëse.

Grupi het imor ndodhet në vendngjarje dhe po punon për zbardhjen e plotë të rrethanave të ngjarjes.