E RË NDË/ Ndërron jetë në Itali emigranti shqiptar, baba i dy fëmijëve


Një emigrant shqiptar ka ndërruar jetë këtë të hënë në Ospedalicchio të Italisë. Mësohet se 56-vjeçari Zaim Jacaj dha frymën e fundit sot, në spitalin e “Santa Maria della Misericordia”.

Vik tima ishte shtruar në spital prej tre ditësh, pasi ishte rrë zuar gjatë orarit të punës, teksa po rregullonte një tup në një dyqan.

Sipas rap ortimeve nga mediat italiane, 56-vjeçari jetonte dhe punonte në Itali prej më shumë se 20 vitesh. Ai la pas bashkëshorten, Majlinda dhe dy fëmijët Iklid dhe Jori.

Këshilltarja bashkiake e Ospedaliçhio Claudia Travicelli shprehu ngushëllimet më të përzemërta për familjen e shqiptarit.

“Pas gjithë detyrimeve rituale, ai do të va rroset në Shqipëri, vendi i tij që e pa të largohej si emigrant po va jton sot për të bashkë me fshatin Palazzo, miq e të njohur janë pranë familjes së tij në këtë moment të vësht irë“, është shprehur ajo.