“Kur lindi vajza mësova sëm undjen time”, Getoar Selimi rrë qe th me rrëfimin e tij pr ekës


Reperi Getoar Selimi është një ndër reperët të cilët nuk preferon të japë intervista dhe ato që ka dhënë janë të pakta.

Së fundmi ai ka qenë i ftuar në emisionin e kunatës së tij, Luana Vjollcës ku dhe u vu përballë një loje me kolegun e tij, MC Kresha.

Dy reperët janë vendosur përballë një sfidë përsa i përket prindërimit, duke qenë se tashmë të dy janë prindër.

Një ndër pyetjet që ju bë Getit ishte: Cili ka qenë mendimi i parë kur ke marrë Marget në krahë? Për herë të parë Geti ka treguar se teksa Marget po lindte ai ka zbuluar për një sëm undje të tijën të rë ndë.

Geti ka rrëfyer se në momentin që ka marrë vajzën në krahë ka harruar gjithçka dhe ka menduar që çdo gjë do të shkojë mirë.

Më tej ai tha se tani është në gjendje të mirë shëndetësore dhe gjithçka ka kaluar.