Kush Doni Të Largohet Sonde Nga Shtepia E Big Brother Vip ? (Voto Brenda Fotos)


Të gjithë banorët e “Big Brother VIP”, përveç Kristit janë në nominim. Sonde njëri prej tyre do largohet. Votoni në sondazhin e mëposhtëm se cili banor do donit të largohej sonde.

Kush doni të largohet të martën nga BBV?
Votoni poshtë

Armaldo
Amos
Dea Mishel
Diola

Kiara
Luizi
Nita
Olta
Tea
Valbona

Sipas jush cili eshte lojtari/ja që nuk jep azgje brenda shtepise, dhe qe duhet te dali kete te marte.