Kusherira Me Tha Je Plakur Dhe Smundej Por Pastaj U Habit Cfare Pa Tek Ajo Poshte


Kusherira ime eshte 25 vjece dhe une jam 30 vjec, dhe kemi qene me nje kafe sbashku kur e shihja se me shikonte ne nje menyre tejet te mire u qova per te shkuar ne wcdhe ithash hajde pas meje ne telefoni i shkruajta por sma kthej kur uktheva tek tavoIina me tha..