“Ma thyen xhamin e veturës dhe m’i vodhën 6 500 euro”, Mërgimtari rrëfen ngjarjen


Persona të pa njohur ia kanë th yer xhamin e veturës, duke ia gra bitur kështu dokumente dhe gjëra me vlerë prej 6 mijë e 500 eurosh. Ai ka rrë fyer për Express se si ka ndodhur rasti

Beshir Haliti nga Ferizaj ka thënë se vetura e tij e tipit X6, është th yer në një parking në qytet.

“Ma kanë thyer xhamin e veturës në parking në Ferizaj. Kam qenë me gruan në një lokal, veturën e kemi pasë të parkuar. E kanë vjedhë çantën e gruas ku brenda kanë qenë dokumentet personale dhe 6 mijë e 500 euro”, ka thënë Haliti për Express.