Më vendose dorën në gjoks”/ Tea nuk përmbahet dhe akuzon rëndë banorin e njohur të ‘Big Brother Vip’: Më shtrive në krevat, po bëhesh… (VIDEO)


Ronaldo dhe Tea kanë debatuar mbrëmjen e sotme teksa ndodheshin në oborr me disa nga banorët. Sipas Ronaldos, Tea është provokuese dhe kërkon të dalë çift me të. Tea i mohoi këto fjalë dhe i quajti veprimet e Ronaldos perverse duke iu referuar një momenti kur ai ka bërë një veprim të tepruar.

Ronaldo: Ma ke thënë disa herë sa fuqi paske ti, qenke i fuqishëm, e thoje me shumë sensualitet

Ronaldo: Vendos limite zemra ime, thuaj djalë i dashur mos më tërhiq më ashtu

Tea: Do që të mbulosh atë që ke bërë. Po e rëndon situatën.

Ronaldo: Ti the i ke duart e gjata

Tea: I ke, s’doja të thoja po bëhesh pervers

Ronaldo: Kur dikush të vë dorën në gjoks dhe ty nuk të pëlqen kjo gjëja, mendoj që i thuhet tjetrit mos ma vendos më dorën. Ti nuk e the këtë.

Tea: Unë ta hoqa, ti vazhdove. Unë erdha u ula, ti më kape më shtrive

Ronaldo: Si moj të shtriva?