Mos e humbni këtë video, vërtetë është shembull për gjithë! (PAMJE)


Mos e humbni këtë video, vërtetë është shembull për gjithë/

Një video eksperiment shifet ku një djalosh futet në një Market dhe kërkon nga njerëzit për tua ble një pako.

Por shumica nga të pranishmit e rrefuzuan përpos një djaloshit i quajtur me emrin Mohamed.

Kjo video ja vlen ta shikoni dhe të mendoni se si duhet të veproni.