“Nuk kisha dashtë me jetu asnjë ditë pa Uvejsin, Zoti mos e baftë”


Në emisionin Libero në kanalin ATV ishte I ftuar Hoxha Halil Kastrati I cili ka folur për jetën e tij dhe aktivitetin e tij më shoqaten Jetimat e Ballkanit. Halil Kastrati ka folur për femijët e tij ku njëri nga fëmijët ë shtë sprovuar më semun djen e autiz mit, “Nuk kisha dash të me jetu asnjë ditë pa Uvejsin /Pamje mePosht

Zoti mos e baftë, nëse ai shkon, s’ki sh a da shtë kurrë me lanë vet me shku, jeta e kësaj bote ështe s kenar në vete.