Pla gosen rë ndë dy vëllezërit në Mat, policia jep njoftimin ur gjent


Dy vëllezër janë pla gosur me thi kë këtë të dielë, nga persona ende të paidentifikuar.

Ngjarja ka ndodhur në njësinë Komsi të Matit, ndërsa të lën duarit janë A.Hysa dhe K.Hysa., që pritet të dërgohen drejt Tiranës për mjekim.

Policia bën me dije se ka identifikuar autorët dhe po punon për ka pjen e tyre, ndërkohë që ende nuk janë të qarta shkaqet e ngjarjes por dyshohet nga nje konf likt i castit.