Pritën 12 vite për të pasur fëmijë, çifti bekohet nga Zoti – Gruaja lind 6 vajza njëherësh, do mrekulloheni kur të shikoni sa janë rritur


Si shumë çifte, Janet dhe Graham Walton dëshironin të kishin fëmijë, por për shumë vite nuk munden të kishin fëmijë.

Pas shumë përpjekjesh të pasuksesshme, ata iu drejtuan mjekësisë por edhe në këtë rast nuk patën sukses. Pas gati 12 vitesh mrekullia e madhe ndodhi për ta.

Ajo lindi dhe jo një, as dy fëmijë por plot 6 vajza. Edhe pse kanë lindur para kohe, vajzat e vogla ishin mirë me shëndet. Ato qënduar për disa ditë në i nkubator.

Pas dy muajsh, vajzat e vogla me emrin Hannah, Ruth, Lucy, Kate, Jennie dhe Sarah shkuan në shtëpinë e tyre dhe janë në gjendje shumë të mirë shëndetësore. Tani ajo janë rritur dhe do mbeteni pa fjalë nga fotot e tyre.