Punëtori ja bëri shtëpinë dhe pronari nuk e pagoi, shihni cfarë i bën për t’i dhënë hakun kurnacit (Video)


Ky është momenti kur një punëtor i zem ëruar shkatërron dy shtëpi që kishte ndërtuar, pasi nuk kishte marrë pagesën.
Videoja e TikTok, e ngarkuar me mbishkrimin ‘Qetëso Tonin’, tregon punëtorin duke hequr copa muri me një çekiç ndërsa kolegët e tij përpiqen ta qetësojnë mé póshté ndíqní vídeón nga Puntori.

Një zë jashtë kamerës mund të dëgjohet duke thënë “nuk u pagua” ndërsa punëtori shqyen një pjesë të murit me duart e tij. Burrat në video kanë veshur xhaketa me emrin e një kompanie ndërtimi me bazë në Essex të Anglisë.

Video Player