Sali Berisha më tha se Kosova duhet të jap tokë për njohjen nga Serbia


Ish Presidenti dhe ish-kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha, në vitin 2003 kishte përmendur idenë se për a rritjen e mar rëveshjes Kosovë-Serbi duhet të lëvizin kufijtë.

Këtë e ka thënë në Info Magazine të Klan Kosovës, analisti politik Nexhmedin Spahiu.

“Më kujtohet një bisedë që kemi pasur në margjina të një konferencë në Stamboll, Berisha me tha se Kosova nuk do të mundet të marr njohjen e Serbisë pa e dhënë një Zubim Potok”