Sensacioni i rrjeteve so ciale/ Sa vjeç është në të vërtetë Hasbulla?


Blogeri Hasbulla Magomedov është një nga njerëzit më të njohur në 2022. Më shumë se 5 milionë njerëz janë abonuar në Instagramin e tij.

Shumë nuk e dinë ende se sa vjeç është në të vërtetë Hasbullah, duke pasur parasysh pamjen dhe zërin e tij të pazakontë. A është ky një i rritur apo një fëmijë?

Vetë Hasbulla nuk e fsheh moshën e vërtetë, në faqen e tij në Instagram tregohet se është 20 vjeç.