Shikojeni si depërton rryma në trupin tuaj, derisa e përdorni telefonin kur është duke u mbushur (Video)


Një qytetar ka bërë një video senzibilisuese për gjithë prindërit që të kenë kujdes më rrymën për shkaka se fëmijët mund të jenë të rr ezikuar. Video që është bërë virale në internet, shpjegon se përmes një instrumenti të thjeshtë, e tregon praninë e energjisë elektrike në prizë, ndërpresin e dritës si dhe në mbushësin e telefonit që ne shumë herë e lëmë në prizë

Tutje ne jemi të vetëdijshëm se shumë herë si të rriturit edhe fëmijët e përdorin telefonin duke e karikuar raporton Syri.net