“Shqiptarët e Maqedonisë i duan nga dy femna!”


“Këngëtarja e njohur Anxhela Peristeri sa kishte publikuar këngën e saj të re të quajtur “Shpirti i bukur” që u prit mjaft mirë nga ana e fansave dhe deri tani ka shumë klikime në Youtube.

Këngëtarja gjithashtu ka publikuar dhe një video nga prapaskenat e cila u komentua gjatë.

Të shumta ishin komentet që e pyesnin Anxhelën se, përse kishte dal e veshur në rrugë dhe së fundmi nëpërmjet një postimi të dytë këngëtarja ua ka mbyllur gojën të gjithëve.

Anxhela ka publikuar dhe një video tjetër nga prapaskenat ku shihet në rrugë duke filmuar teksa makinat po kalonin me shpejtësi. “Për të gjithë ata qe janë çuditur kaq shumë që në video kam dalë e veshur dhe jo galiç ja dhe një (back stage) tjetër! Ju dua shumë.”, ka shkruar ajo pranë postimit.
Tha shqiptarët e Maqedonisë i duan nga dy femna!Një konstaim shumë interesant i këngëtares!Pse, sepse, nuk i ka përgjithësuar gjithë shqiptarët, e të thotë se shqiptarët e kanë qejf atë punë, por ka bë dallimin, e ka theksuar me ngadalë e qartë, shqiptarët e Maqedonisë po i duanë nga dy femna!Kjo është për diskutim, kjo është pyetja se, sa ka të drejtë se vetëm shqiptarët e Maqedonisë na qenka më merakli?”