“Të gjithë e kanë frikë…”, Kiara flet për Luizin!


Ajo është shtëpia më e famshme në Shqipëri dhe padyshim që ngjarjet e krijuara në shtëpinë e Big Brother Vip Albania janë në qendër të vëmendjes. Banorët e BBV2 po përfliten kudo në rr jet, dhe janë kthyer në protagonistët e përditshmërisë sonë, duke transmetuar shumë emocione të fo rta teksa rrëfejnë historitë e tyre apo edhe gjatë përditshmërisë, konf likteve dhe rap orteve me njëri-tjetrin.

E sigurisht që një nga protagonistët e këtij sezoni të BBV është këngëtari Luiz Ejlli. Vetëm pak më parë Kiara së bashku me Armaldon kanë biseduar në oborr në lidhje me Luizin, ku Kiara është shprehur se atë e kanë fri kë të gjithë, por nëse do të ishte pak ndryshe

Kiara: Është konkurent i fo rtë, të gjithë e kanë fri kë… sidomos pas mbrëmjes së djeshme… sikur ai të dinte të menaxhonte veten pak më mirë, ai do kishte respektin e të gjithëve edhe do i bënte për të qeshur…

Armaldo: Respektin e të gjithëve këtu ai s’ka për ta pasur najherë ai… respektin do ta shikojmë jashtë ne…

Mëngjesin e sotëm duket se ende vazhdojnë deb atet nga ‘prime-i’ i djeshëm, ku ky kryesori ka qenë mes Luizit dhe Kejvinës, ku kjo e fundit e quan ‘inekzistent’ këngëtarin edhe në prani të banorëve të tjerë.