Vajza nga Frankfurti i Gjermanisë kërkoj një mashkull vetem…


Vajza nga Frankfurt të Gjermanisë, kërkoj një mashkull vetem për lίdhje, jo martesë..! Aty ku shkruan sp0-ns0red aty brenda i keni te gjitha shenimet mund te me shkruani edhe ne viber kush don bisedoj dhe ti tregoj per jeten time dhe deshirat e mia… HAP REK IAMEN ME POSHTE