Valon Syla: Krejt udbashat me gjithë familje i keni shti në VV, në Norvegji a po nalke rryma?


Shkruan: Valon Syla

Ku jeni o Qeveri e ‘Popllit dhe Shpresës’. Po ja u rrjedh informatat dikush nga mrenda a? Po ku mos me ja u rrjedh që krejt udbashat me gjithë familje i keni shti në VV.E këto protestat te KEDS’i vet i organizuat a? Mirë boll. Kur ti shitni shtëpiat në Marigonë, ju besojmë se jeni pernime komunista.

E jo kështu, komunista me gota shampanje me shtëpia në Marigonë, e knej rrasë pasul me hoxhen kishe Albin Lideri me popull…Në Norvegji a po nalke rryma? Çka thanë miqtë anej, kapitalizmi i keq a? Ani… për Kinën dhe sistemin atje dihet se e keni mësu tash sa banorë i ka Kina?