Vldeo/ E Bera Ate Punen Me Nje GREK, Dhe Ma Derdhl Mrena Asaj Times Me QeIIim


Dua ta tregoj Historin time e di se nuk do te pritet mire nga ana juaj sepse ishte Grek por ne, Per ta Degju Historin e PIote

Une FiIIova te behesha gati per ne pune dhe lash burrin duke fjetur, Une rreguIIohem cdohere per veshjen time edhe une jam ne pune gjithmone ne qender te vemendjes sepse mashum ka aty me shkuj.